Köksinstallation

Peter har över 35 års erfarenhet av måleri, badrumsrenoveringar, köksinstallationer och enklare ombyggnadsarbeten.. Då han är ’multihändig’ och utför alla arbetsuppgifter själv blir det tidsbesparingar då man slipper vänta in olika yrkesgrupper i ett projekt!

Peter installerar alla typer av kök – men om det gäller en köksrenovering med ett måttbeställt kök från Arens så jobbar Mia & Peter tillsammans för att få fram bästa möjliga slutresultat – och smakråd får ni på köpet! Behöver vi riva en vägg för att släppa in ljus? Vilka mått behövs och hur löser vi VA o ventilation? Vad är möjligt och vad kan bli problem? Om det uppkommer det några frågor diskuterar och löser vi det med varandra! I och med att Arens tillverkar köket helt efter de mått som behövs kombinerar vi våra erfarenheter för att uppnå bästa resultat och ni behöver bara fundera på materialvalet!

Se galleriet till höger med före/efterbilder på ett gammalt, mörkt ’tarmkök’ och en smal hall där vi öppnade upp och skapade en ljus, öppen planlösning med en välkomnande bardisk och mer skåp – det mesta i specialmått!
Bilderna nedan visar några av de många Arens kök som vi ritat och installerat under åren!

kök installation
Kök under installation!
installation6
installation2
Installation8
kök installation2
Kök installation10

Offertförfrågan

Mia - kök, fönster, adm: 070-495 84 44

Peter - måleri & kakel: 070-792 38 19

E-post: info@pimaleri.se
Läs mer

Våra produkter & tjänster

Inspirationsbilder

Vi har flera olika fönstertyper med olika öppningssätt och utseende

Utåtgående fönster

Våra fönster tillverkas i massiv furu med en slät profil ute och allmogeprofil eller rak profil inne. Ett modernt fönster med gammaldags utseende och bra energivärde som kan fås med en 25 mm lös spröjs – eller 25 mm fast, profilerad spröjs inne/slät ute och distanslist mellan glasen. Det öppnas utåt – sidohängt eller vridbart – med fingerkrokar eller spanjolett. Altandörrarna i denna serie kan fås med gammaldags profilerad panel ute/inne. 2-glas Viking 12 U-1,2, 3-glas SW17 med dubbla energiglas U-0,75.

Läs mer

Inåtgående – Dreh Kip DK13 – 2 eller 3-glas

Ett inåtgående sk ‘tilt&turn’ fönster som kan öppnas sidohängt inåt och även ‘vippas’ inåt med möjlighet till säker vädring.
Dessa fönster har en väldigt modern slät, rak profil både ute och inne.
DK13 i trä eller trä/alu
2-glas U-1,29
3-glas U-0,94
DK88 i trä/alu
3-glas U-0,74 mm

Läs mer

Fönster för Passivhus

För Passivhus rekommenderas våra DK88 U-0,78 inåtgående i trä/alu eller SW14 U-,68 utåtgående – båda i trä med aluminiumklädd utsida, extra tjock 3-glas energiglaskassett (50 mm istället för 40 mm) med dubbla energiglas, tjockare karm och båge och extra isoleringslister. SW14 är certifierade av Passive House Institute i Tyskland.

Läs mer

Brandsäkra fönster & engelska glidfönster

Kontakta oss för mer info om Brandsäkra fönster eller Engelska glidfönster – där bågarna kan skjutas uppåt i karmen, 2-glas U-1,4.

Kontakta oss

Inspirationsbilder

Kreditvärdighet Guld hos Upplysningscentralen betyder att vi är ett säkert företag att göra affärer med!

Vid köksinstallationer samarbetar vi med med behörig elektriker och rörmokare och naturligtvis har vi alla försäkringar som behövs!