Gästbok med omdömen om

Kök, garderober, badrumsmöbler mm

Läs omdömen från våra tidigare kunder om utfört arbete och produkter och skriv gärna ett eget inlägg i vår gästbok

Då PI Måleri & Kakel AB endast består av 2 personer och vi marknadsför hantverkstjänster och produkter som inte är så kända på den svenska marknaden så är vårt goda rykte och våra nöjda kunders rekommendationer vår största tillgång. Därför bjuder vi in våra tidigare och kommande kunder att dela med sig av sina erfarenheter av oss, vårt arbete och våra produkter i vår gästbok.

Ta dig gärna tid att skriva och berätta:

 • Hur hittade ni oss?
 • Hur genomfördes affären/uppdraget?
 • Hur blev slutresultatet?
 • När utfördes arbetet?

Vi tar också väldigt gärna emot foton på era installerade fönster, dörrar och kök eller renoverade badrum!

9 kommentarer

 • Kerstin Arvidsson skriver:

  Vill bara skriva att vi är jättenöjda med vårt kök som vi köpte för 4 år sedan, ett Arenskök. Det är lika fint som då, mycket hög kvalitet på material och finish. Lådfunktionerna är av hög kvalitet och det har inte varit några som helst problem. Varmt tack till Mia, vi minns din fina service och vilja att hitta de lösningar vi ville ha. Våra bästa rekommendationer. Kerstin o Hans i Bro

 • Malin Nicklason skriver:

  Eftersom vi var nöjda med dörrbeställning från Mia så vågade vi även beställa skjutdörrar. Vi har nu skjutdörrar i valnöt med metallramar, passar mycket snyggt med resten av inredningen. Tack Mia för att du gav dig tid att hjälpa oss.

 • kerstin skriver:

  perfect service, very valuable. Everything worked perfectly and the wardrobe looks great. Thanks a lot!

 • Frank Edwinsson skriver:

  Beställde skjutdörrsgarderob med spegeldörrar för inbyggnad (specialmått) från golv till tak. PI Måleri tog hem allt samt monterade. Allt på tid och välgjort. Kan rekommendera PI Måleri. Har funderat att anlita dem även för ett glasparti på sommarhuset.
  Frank Edwinsson 2012-02-20

 • Conny Domeij skriver:

  Har fått en suverän service och trots att jag under resans gång blev ”klokare” och ändrade mej så höll Mia en mycket proffsig inställning.
  Jag är supernöjd!Nu beställde jag från Norge och leveransen till Oslo var snabb och vi visste exakt när det levererades till vår dörr.
  Jag återkommer med mer beställningar!
  Conny

 • Lena Mård skriver:

  Mitt kök är fantastiskt! Mia hjälpte mig att få fram det perfekta köket. Här är det också jättte bra att man kan få precis allt måttbeställt som man vill ha det. Jag är jätte nöjd med den hjälp jag fick av Mia. Goda idéer och många bra tips på vägen. Tack! Rekommenderar varmt alla som vill göra om sitt kök eller köpa helt nytt att kontakta PI Måleri. Reslutatet blir precis som man vill ha det.

 • Anna-Karin Olsson skriver:

  Samarbetet mellan mig, Peter och hans fru Mia har fungerat bra. Mia hjälpte mig att rita ett nytt kök och Peter utförde helrenoveringen. Det gick snabbt. Peter är noggrann, är mån om att kunden är nöjd. Han har bra kontakter med övriga hantverkare, som elektriker och rörmokare. Arbetet flyter utan uppehåll. Resultatet kunde inte ha blivit bättre. Jag är stormförtjust i mitt nya kök. Peter har även fått göra i ordning min hall. Även den blev mycket fin.
  Jag kan varmt rekommendera företaget.

 • Ola och Helene Holmgren skriver:

  Vill bara börja med att säga ” Tack Mia och Peter för ett suveränt utfört arbete från start till mål”.
  Vi har gjort om hela vår undervåning i huset och bytt ut det gamla köket,tagit ner väggar till en öppen planlösning. Vi bytte även ut vårt parkettgolv mot ett nytt samt fräschade upp vår hall. Jag kontaktade Mia och Peter på Pi Måleri som kom hem till oss över en fika och började den stora planeringen. Ett speciellt stort tack till dig Mia som kom med så himla bra idéer och även bra tips och tricks när det gällde kökets utformning. Smidigt och snabbt gick allt från ritningar av nytt kök till färdigt slutarbete. Proffsigt och trevligt bemötande är a och o och det är precis det som Pi Måleri ger till sina kunder. Vi är mer än supernöjda och kommer att rekommendera er till alla vi känner som behöver göra om hemma. Vi återkommer när våra badrum behöver bytas ut. Tack igen! Ola och Helene Holmgren

 • Kerstin och Hans Boström skriver:

  Hej! Vi köpte nya, måttanpassade garderober med inredning till vår hall från PiMåleri. Dessutom byggde Peter in vår trappa, bytte ytterdörrar och målade stora delar av nedervåningen. Både Mia och Peter lade ned ett kanonbra jobb på ritningar, egna konstruktiva idéer och själva arbetet. Allting fungerade precis som vi hoppats och vi vill varmt rekommendera PiMåleri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *