Gästbok med omdömen om

Hantverkstjänster

Läs omdömen från våra tidigare kunder om utfört arbete och produkter och skriv gärna ett eget inlägg i vår gästbok

Då PI Måleri & Kakel AB endast består av 2 personer och vi marknadsför hantverkstjänster och produkter som inte är så kända på den svenska marknaden så är vårt goda rykte och våra nöjda kunders rekommendationer vår största tillgång. Därför bjuder vi in våra tidigare och kommande kunder att dela med sig av sina erfarenheter av oss, vårt arbete och våra produkter i vår gästbok.

Ta dig gärna tid att skriva och berätta:

 • Hur hittade ni oss?
 • Hur genomfördes affären/uppdraget?
 • Hur blev slutresultatet?
 • När utfördes arbetet?

Vi tar också väldigt gärna emot foton på era installerade fönster, dörrar och kök eller renoverade badrum!

36 kommentarer

 • Peter och Lina skriver:

  Vi har anlitat PI Måleri & Kakel för totalrenovering av tvättstuga. Peter gjorde ett mkt fint arbete med allt från måleri och klinker till montering av inredning. Vi är mycket nöjda med resultatet. Tidsmässigt flöt allt på enligt uppskattad plan och all koordinering med bla vvs sköttes av Peter. Dessutom väldigt tydliga och seriösa offerter på arbetet innan. Kommer absolut anlita igen

 • Gunnar Lundström skriver:

  Vi har anlitat Peter för att lägga klinkers och måla om vårt torkrum och måla om matrum. Arbetet utfördes i slutet av 2020 och i juli 2021. Vi är mycket nöjda med Peters arbete och service.
  Vi rekommenderar därför varmt Peter för dessa arbeten.
  Vi ser redan Peter som ”vår” målare framöver.
  Stort Tack från Maj och Gunnar

 • Christine Nordgren skriver:

  Det är kul att fixa lite själv i sitt hus, men våtutrymmen vill man absolut ha proffshjälp med, särskilt när det gäller försäkringen. Vi är nya i Vallentuna och sökte efter pålitliga lokala företagare. Peter och Mia levererade på alla punkter som var viktiga för oss: proffsigt utfört jobb, bra service och schysst pris. Vi har nu en superfin tvättstuga och vet vilka vi kommer ringa nästa gång också :) Tack Peter och Mia!

 • Åsa Mellqvist skriver:

  Startade en hall renovering, där tanken var att jag skulle göra allt själv!
  Insåg sedan att tapetsera i trappen var inget jag mäktade med eller hade utrustning för.
  Hittade PiMaleri via Google!
  Fick snabbt svar och Peter kom ut och kikade på uppdraget!
  En vecka senare var Peter på plats!
  Så himla nöjd över allt!
  Kommer absolut höra av mig igen, när det blir dags för nytt projekt!

  Rekommenderar starkt Peter och Mia!

 • Vivian Wahlberg skriver:

  Stort tack till Mia för mycket bra planering och information och till Peter för noggrant och väl utfört arbete med total- renovering av vårt badrum!
  Bästa hälsningar från Vivian och Stefan

 • Gun-Gerd och Hans skriver:

  Vi kan varmt rekommendera Pi Måleri och Kakel! Peter gjorde ett utmärkt jobb i vårt badrum med tätskikt och kakling. Ett riktigt pålitligt proffs!!!
  Stort TACK Mia och Peter det har varit en glädje att ”jobba” med er!

 • Gran Eklund skriver:

  Vi fick vår tvättstuga renoverad med plattsättning och ny brunn på ett smidigt sätt. Tvättmaskin, varmvattenberedare m.m. flyttades ut (och senare in) snabbt och lätt.
  PI Måleri och Peter rekommenderas.

 • Eva & Erling Karlsson skriver:

  Peter målade om vårt kök med fint resultat. Tack för bra
  utfört arbete och trevligt bemötande.

 • Line Jensen skriver:

  Jag vill värmt rekommendera PI måleri. Tack Peter för mycket bra utfört arbete, du är bara bäst!!!
  Jag har aldrig känt mig så lugnt under en renovering som denna gång.
  Mia, tack för alltid bra bemötande. Snart är det dags for nya renoveringsprojekt och självklart kontakternas PI måleri.

 • Edvin skriver:

  Fantastiska hantverkare!

 • Rikard skriver:

  Vi anlitade PI måleri för renovering av trapp och målning i tre rum. Resultatet blev mycket bra och vi fick proffsigt och bra bemötande från första till sista kontakten. Kan absolut rekommendera PI Måleri.

 • Marie skriver:

  via Facebook:
  Vi är väldigt nöjda med vårt renoverade badrum, kontakten med Mia och hur Peter sett till att alla beroenden till rörmokare och elektriker gått så jättebra! Tidplanen på 4 veckor höll trots lite extra arbete.
  Om någon vecka kan golvvärmen sättas på….

 • Oscar skriver:

  Fick PI Måleri rekommenderade och det visade sig vara ett utmärkt val. Peter är snabb, effektiv och noggrann. Helhetslösningen var dessutom avgörande. Det som var en gammal garderob blev en häpnadsväckande del av hemmet. Rekommenderar dem varmt!

 • Familjen Hultin skriver:

  Vi har anlitat Peter och PI Måleri i över 15 år. Det har gällt yttre målning, målning av fönster, tapetsering och målning av snickerier, byte från vävspänt tak till gipstak. Nu senast reparation av vägg i våtutrymme samt lagning av två vävspända tak samtidigt som vi la in parkett i dessa rum, vilket innebar att rummen måste tömmas helt och möblerna härbärgeras i vardagsrummet. Peter har utfört arbetet skickligt, snabbt och effektivt och planerat arbetet så smidigt att vi samtidigt har kunnat ”leva” på det begränsade utrymmet. Peter kommer alltid på överenskommen tid och han lämnar arbetsplatsen snygg och städad efter sig. Peter har all maskinell utrustning, bl.a. den fantastiska ”dammsugaren” som gör att man i stort sett slipper slipdamm. De administrativa kontakterna löper alltid smidigt via Mia. Både Peter och Mia är dessutom mycket trevliga och lätta att ha att gära med. Vi kan verkligen rekommendera PI Måleri och kommer även i fortsättningen att vara en återkommande kund!

 • Familjen Larsson/Eliasson skriver:

  Vi anlitade PI för ett lite brådskande projekt för målning/tapetsering av 6 rum + en furutrappa med stort räcke under tiden vi var på semester. Då vi kom hem hade Peter lämnat nyckeln och vi hade fått ett hem vi aldrig hade kunnat föreställa oss. Peter är noggrann men effektiv och har ett öga för vad som blir bra och inte. Inget slarv och jobbar verkligen för att få kunden nöjd! Också ett stort plus för Mia, som står för snabb och trevlig service! Vi kunde inte varit nöjdare än vad vi är och rekommenderar dem till alla som behöver hjälp!
  Mvh familjen Larsson/Eliasson

 • Fam Johansson/Lindström skriver:

  PI Måleri har målat, tapetserat och slipat golv i vardagsrum, sovrum och hall/korridor. Vi är väldigt nöjda med hur det gjorts! Och inte minst att både kostnads- och tidskalkyl höll fullt ut!

 • Julie Bonde skriver:

  Återigen tack för snabba ryck och smidiga lösningar! Vi har fått hjälp med både garderober o annat och det blev mycket snyggt och bra!

 • Anna-Maria Åslundh-Nilsson skriver:

  Grannens rekommendationer visade sig hålla! Peters kalkyl stämde; det var t.o.m så att arbetet gick fortare, det blev billigare och mycket proffsigt utfört!
  Vi kommer verkligen att rekommendera dig till alla vi känner!

 • Guilotte skriver:

  Peter har målat,tapetserat lagt golv och gjort en trappstegsrenovering.Resultatet blev mycket bra och vi är supernöjda.

 • Ylva Nilsson skriver:

  Är glad att jag, via rekommendationer, hittade PI Måleri. Peter helrenoverade mitt gamla badrum och jag är mycket nöjd både med resultatet och hur arbetet genomfördes. Har inte gjort detta tidigare och satte stort värde på svar på många frågor och goda råd som gjorde resultatet bättre. Kakelsättningen är gjord med omsorg i detaljerna som gjort det ännu finare än väntat.

 • Familjen Gustafsson skriver:

  Vi är jättenöjda med PI Måleri! Lätt och bra kontakt med Mia, och Peters arbete med renovering utomhus var kanonbra. Så vi hann få fint till studentmottagning.

 • Familjen Sten skriver:

  Nu är även tvättstugan klar och vi är jättenöjda. Som av bara farten blev det ett extrajobb gjort och det var spackling och målning av hallen och trapphuset. Smidigt och snabbt!

 • Guilotte skriver:

  Renovering av badrum.Peter är mycket noggrann och gör ett mycket bra jobb.Han är även punktlig och kommer på överenskommen tid.Han får de bästa rekommendationerna.

 • Familjen Sten skriver:

  Vi bor i ett 70-tals hus och det var på tiden att göra om badrummet och riva den hemsnickrade bastun som de tidigare ägarna byggt. Det är lite pyssel för amatörer med att planera ett nytt badrum och vi har uppskattat goda råd från Peter. Arbetet flöt på och vi behövde inte själva kontakta rörmokare eller elektriker, PI Måleri höll i all planering. Nu är badrummet husets finaste rum. :-) Vi är mycket nöjda och har redan bokat PI Måleri för att göra om tvättstugan

 • Pierre skriver:

  Har anlitat PI Måleri för målning, tapetsering, putsning av källarväggar och golvslipning i min 20 -talsvilla i Huddinge. Arbetet som utförs är i toppklass och där Peter inte själv utfört arbetet så som golvslipningen och putsning av källarväggarna har han anlitat duktiga underentreprenörer. Jag har i mitt arbete träffat på många olika grupper inom byggnadsarbeten och PI Måleri tillhör helt klart en av dom bästa.

 • Tord Eriksson skriver:

  Vi anlitade PI för att få hjälp att spackla och tapetsera 2 st rum efter det att jag hade satt upp gipsskivor. De tog jobbet med kort framförhållning och 3 dagar senare så var jobbet klart. Detta till bra kvalitet och rimliga kostnader. Vi kommer säkert att även i framtiden anlita PI för hjälp när det behövs.

 • Gunnel och Torsten Eng skriver:

  Vi har gjort om vårt badrum och på rekommendation av vår grannfru anlitade vi Peter. Vi är mycket nöjda med resultatet (tex supersnygg kakling trots olika tjocklek på kakelsorterna) och det sätt som hela entreprenaden hanterades på. Peter (och övriga hantverkare) kommer alltid på de tider som överenskommits och det är lätt att diskutera fram lösningar på eventuella problem. Tilläggsjobb mot avgivna offerter hanteras på korrekt och bra sätt. Nu har just Peter även avslutat utomhusmålning av vårt hus med samma goda resultat. Han bytte också ut vissa delar av träpanelen på huset – en riktig mångsysslare! Vi kan klart rekommendera PI Måleri!!

 • Gunilla skriver:

  Vi anlitade PI måleri via rekommendation för renovering invändigt av vårt hus. Vi trodde att detta skulle bli en stor utmaning då vi inte bor i Stockholm. Det har gått utomordentligt bra tack vare Peter som är en duktig yrkesman, pålitlig, trevlig, flexibel, ger goda råd samt är en bra projektledare för de övriga hantverkarna. Mia har hållit oss uppdaterade om hur arbetet fortskridit vilket har varit mycket värdefullt. Vi har litat helt på Peter och känt oss trygga med jobbet som han utfört. Nu kommer han även att hjälpa oss med utomhusmålning i vår. Vi fick även hjälp att hitta städhjälp inför slutstädningen vilket var guld värt. Vi är verkligen jättenöjda med renoveringen som Peter genomfört. Söker du en duktig hantverkare som du kan lita på kan vi varmt rekommendera Peter.

 • Julie skriver:

  Peter o Mia har hjälpt mig mer flera olika renoveringar av lägenheten. precis klar med slipning av golv målning. Som vanligt jättenöjd. Allt funkar smidigt allt blir snyggt. Bäst av allt är väl att det aldrig känns som några konstigheter, är det några funderignar blir man alltid uppring, vill man fixa nått särsklit funkar det alltid att fixa. Stort tack till er o jag kan rekommendera er till alla!

 • Birgitta skriver:

  Jag har anlitat PI Måleri i många år och har ALLTID varit nöjd med resultatet!! Peter är unik på en annars väldigt otydlig hantverkarmarknad!! Allting går smidigt och enkelt, bra kommunikation och Peter stämmer alltid av om han tror att det inte riktigt kan bli som kunden har tänkt sig. Letar du efter ett företag som du kan lita på och som tar ansvar för sitt arbete från Ax-Limpa så behöver du inte tveka! Vill också passa på att plussa för det härliga med att man med Mias hjälp kan få till ett kök som blir helt som man själv vill ha det utan att behöva kompromissa när det gäller ”standard mått” eller annat som alltid blir frågan hos de stora köksleverantörerna.

 • Per Larsson skriver:

  I början av 2010 fixade PI hela vårat kök och vi blev väldigt nöjda med resultatet. Parallellt med köksrenoveringen så bredspacklade även Peter våran hall med perfekt resultat.
  Sommaren 2010 kommer även Peter att måla om vårat hus utvändigt och jag är säker på ett bra resultat. Jag kan verkligen rekommendera PI!

 • Peter Carlsson skriver:

  PI har gjort flera jobb hemma hos oss sedan 2007, bland annat kök och badrum. Allt har fungerat precis så som man vill när man anlitar en hantverkare. Lämnar inget ofärdigt, håller tider, gott hantverk, rimliga priser, lämnar snyggt efter sig osv. Administrationen har skötts föredömligt av Mia. Rekommenderas varmt!

 • Stefan Lindgren skriver:

  PI utförde under April 2008 en omfattande renovering av vårt hus i Vallentuna: inv ombyggnad, tak och vägg målning, tapestering, golvslipning o lackering, renovering av bad/tvättstuga.
  Allting proffessionellt utfört och på utsatt tid! Lägg till detta ett trevligt bemötande.
  Rekommenderas!

 • F-son Spennare skriver:

  2008 Kaklade och fixade PI Måleri vårt Relaxutrymme! Snyggt Snabbt och Slutstädat! :-)
  Kontaktpersonen såväl som Hantverkaren var mycket trevliga och tillmötesgående!
  Rekommenderas varmt!

 • Christina skriver:

  Under 3 veckor i september -09 målade Peter om fasaden på mitt hus och garage. 2 målningar av alla väggar, fönsterfoder och murar samt flera målningar av fönstren. Den fina röda färgen jag valt till fönsterkarmarna ville inte bli tillräckligt mörk – men Peter gav sig inte utan kämpade på tills det blev SNYGGT. 4, fyra!, strykningar krävdes. Dessutom specialbeställdes två källarfönster via Mia vilka Peter snabbt monterade. I samband med ommålningen byttes den utvändiga armaturen ut, även detta ombesörjde Pi Måleri. Förutom att Peter är en väldigt skicklig yrkesman är han PÅLITLIG! Håller överenskomna tider, fixar det han åtagit sig att göra, dyker det upp någon oklarhet så frågar han direkt så att problemet kan lösas och så röjer han undan efter sig!!!! En pärla som varmt kan rekommenderas. Ett plus til Mia också som så smidigt skötte administrationen kring köp av fönster, ROT-avdrag och annat – jag behövde ”bara” betala.

 • Barbro Johnni skriver:

  Juli 2009 målade PiMaleri och kakel mitt radhus i Skarpäng Täby. Kort sagt:” Snabbt, välgjort,och välstädat efter slutfört arbete” Förutom ett mycket trevligt bemötande från såväl målare som administration. Därtill slutfört inom överenskommen tid. Ett heltigenom lyckat projekt. Mina varmaste rekomendationer Barbro Johnni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *