Gästbok med omdömen om

Fönster & dörrar

Läs omdömen från våra tidigare kunder om utfört arbete och produkter och skriv gärna ett eget inlägg i vår gästbok

Då PI Måleri & Kakel AB endast består av 2 personer och vi marknadsför produkter som inte är så kända på den svenska marknaden så är vårt goda rykte och våra nöjda kunders rekommendationer vår största tillgång. Därför bjuder vi in våra tidigare och kommande kunder att dela med sig av sina erfarenheter av oss, vårt arbete och våra produkter i vår gästbok.

Ta dig gärna tid att skriva och berätta:

 • Hur hittade ni oss?
 • Hur genomfördes affären/uppdraget?
 • Hur blev slutresultatet?
 • När utfördes arbetet?

Vi tar också väldigt gärna emot foton på era installerade fönster, dörrar och kök eller renoverade badrum!

103 kommentarer

 • RoseMarie Gottlander skriver:

  Jag vill verkligen tacka för ett utomordentligt bra skött jobb av dig Mia.
  Min altandörr, som jag nu fått installerat till vindsrummet är jättefin. Jag är så nöjd med denna skräddarsydda dörr, snygg och med ett väldigt bra handtag.
  Allt har fungerat suveränt, från beställning till leverans.
  Jag vill verkligen rekommendera PI Måleri & Kakel

 • Pernilla Jonsson skriver:

  Vi är mycket nöjda med altandörren som vi beställt för att få ett större ljusinsläpp. Eftersom ingenting är rakt i vår gamla skånelänga var det otroligt tryggt att ha Mia på PI Måleri & Kakel som följde upp och ställde kompetenta frågor för att allt skulle bli rätt. Härligt att som kund möta en leverantör som tar en i handen och leder en igenom hela processen. Vi fick en skräddarsydd dörr av hög kvalitet till ett rimligt pris.

 • Kristina Serebrink skriver:

  Tack Mia för en fin hantering av min beställning av en verandadörr. Fick engagerade svar på alla mina frågor, dörren levererades före utsatt tid och den är snygg och uppfyller våra krav.

 • Amanda skriver:

  Vill bara tacka för smidig beställning med snabba svar på alla våra frågor och ett fantastiskt resultat. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera er till andra. Har mailat några bilder på våra fönsterdörrar så att du kan se hur det blev.
  Tack igen och trevlig sommar! Hälsningar Amanda

 • Richard Ward skriver:

  Hi Mia

  The doors and panels arrived just afternoon today safe and sound. We installed them this evening. They are beautiful. Viking did a superb job.
  Extremely grateful for your help in making this happen. Working with you was extremely gratifying because of your knowledge, attention to detail, and meeting all of your commitments and actually exceeding the promised delivery date by getting the shipment here almost a week ahead of schedule.

  I do not use FB so I could not comment about our experience . It is my hope that you can post my comments so others might use your Company. We searched all of Sweden for a company that could deliver this summer with a quality product and we lucked out in finding you on Blocket. A high-quality product at a reasonable price was hard to find in these post Covid supply chain disrupted times

  Thanks again,

  Richard Ward

 • Anders K skriver:

  Hej Mia,
  Allt har gått bra med transport och leverans. Dörren sitter nu på plats och det blev om möjligt ännu bättre än vad vi hoppats på. Tack för bra service och hög kvalitet i produkten. Ska skicka några bilder som du kan använda.

 • Mari skriver:

  Jättenöjd med fina fönster från Pi Måleri & kakel. Bra service och behjälpliga med specialanpassade lösningar. Mia är engagerad och mån om bra kundrelationer. Kommer att beställa igen vid nästa projekt. Stort tack!

 • Helena Krön skriver:

  Nu sitter vår nya fina altandörr på plats. Det blev ändå bättre än vi tänkt oss. Snickarna som hjälpte oss var minst lika nöjda efter att ha varit ganska skeptiska när jag tog saken i egna händer och kontaktade er. Stort tack Mia för proffsigt och trevligt bemötande! Så skönt när kommunikationen fungerar och man får det man förväntat sig.
  Tack än en gång, bilder kommer
  Mvh Helena

 • Helena Hellström skriver:

  I dag har vår specialbeställda altandörr levererats. Vill varmt rekommendera PI Måleri och kakel. Så vänligt och proffsigt bemötande. Alla förväntningar uppfyllda. Jättefin dörr, snabb leverans. Återkommer med bilder när dörren är på plats!
  Tack Mia, en fröjd att ha med dig att göra!
  Mvh
  Helena

 • K. Nordström Töyrä skriver:

  Vi beställde franska dörrar till vårt skärgårdstorp och är mycket nöjda. Pia gav bästa priset av samtliga tillfrågade företag, snabb service – dörrarna kom till och med tidigare än väntat – och tillgodosåg petiga önskemål om specialbeslag som fått andra offertgivare att skaka på huvudet och lägga pannan i veck. Slutprodukten är både smakfull och vittnar om kvalitet. Tack, Mia!

 • pi-maleri skriver:

  Hej Mia!
  Vi är inte så snabba byggare eftersom vi båda arbetar heltid med annat men nu äntligen ca 1 år efter vår byggstart så är vi klara. Vi är mycket nöjda med vår altandörr och goda råd inför och under köpet. Leveransen funkade perfekt och dörren motsvarar våra förväntningar.
  Jag bifogar några bilder så du ser så fint och bekvämt det blivit nu när vi direkt kan gå från duschen och ut till spabadet på altanen.
  Vänliga hälsningar från Karin och Per

 • Johanna skriver:

  Vi är mycket nöjda med vår vackra dubbla altandörr! Den sitter nu som ett smycke i vårt nya uterum. Stort tack för proffsigt och trevligt bemötande, allt kring beställningen har löpt på bra. Tydlig och utförlig information och hjälp. Rekommenderar varmt. Bild kommer när vi kommit i ordning. / Johanna och Johan i Varberg

 • Alma skriver:

  Tack Mia för bra infomation om produkterna och ett mycket trevligt och hjälpsamt bemötande! Vi köpte en altandörr och ett mindre 2-luftsfönster i äldre stil till en utbyggnad av vårt torp, det blev väldigt fint. Bra kvalitet och snabb leverans i december 2020, inte en skråma när glasen ställdes av. Rekommenderas varmt.

 • Anna skriver:

  I veckan fick vi vårt nya fönster fr PI Måleri o Kakel AB. Vi är så nöjda med allt och fönstret sitter nu på plats. Bemötandet, informationen, servicen, kommunikationen och slutprodukten! Allt får 5 stjärnor av 5 möjliga! Outstanding 🌟 Proffsigt 🌟 Kvalitét 🌟 Tack!! 🙏🏻 Ni har våra starkaste rekommendationer. //Oskar o Anna

 • Helene von Essen Lindstedt skriver:

  Jag beställde tre spröjsade fönster och en dubbel altandörr från PI Måleri och är så nöjd! Allt från att det jag beställde blev precis så som jag ville ha det till att leveransen kom snabbt inom tidsramen samt till det gediget utförda arbetet på fönster och dörrar gör att jag verkligen kan ge dem mina allra bästa rekommendationer.
  Ett väldigt trevligt bemötande från Mia trots mina ändringar och olika funderingar förstärkte den positiva upplevelsen.

  Jag tog kontakt med PI Måleri efter mycket positiva omdömen från min bror som för ett antal år sedan beställt dörrar genom Mia. Kvaliteten har hållit perfekt!

  Helene
  PS foton kommer när allt är klart.

 • Ann-Louise skriver:

  Inlägg på Facebook

  Hej nu har vi fått dörrarna!
  Så fina, allt var bra tack för all hjälp!
  Mvh Ann-Louise

 • Malin & Kjell skriver:

  Hej Mia
  Nu är dörren på plats och du har rätt i att den är tätare. Nu kan jag vänta med att ta på mig raggsockorna än ett tag 😁 Och vi kan låsa! : Vi har några före och efterbilder som ni kan få använda.
  Vi återanvände gamla fodren, men som ni ser på bilden saknas det en bit i mitten uppe då denna dörr är lite bredare än den gamla. Där ska vi försöka skapa någon dekor liknande de klossar som sitter bland snickarglädjen. Visst blev det bättre? 😄
  Tack för hjälpen!
  Malin & Kjell i Värmland

  – bilder finns bland inspirationsbilder

 • Lena o Jörgen skriver:

  Hej Mia!

  Nu är dörrarna på plats och vi är verkligen supernöjda. Tack för att hjälp med beställningen så att det blev som vi tänkt oss till slut.

  Vi håller på med renovering av ett mycket gammalt hus, så det var viktigt att få till den rätta känslan, men samtidigt få en modern lösning med låsning och värmeekonomi.

  Bästa hälsningar

  Lena och Jörgen

 • Hans Ahrne skriver:

  Tack Mia för ditt proffsiga bemötande. Vi är så nöjda med vår nya altandörr som så fint smälter in i husets snickarglädje. Dörren är ett gediget kvalitetsarbete. Kan verkligen rekommendera er när det gäller kundanpassade lösningar.

 • Sven Lindström skriver:

  Köpte mina första dubbeldörrar till altanen här för många år sedan efter att ha hittat företaget på nätet. Följde upp med dörrar och fönster för en tillbyggnad 2015 och nu senast i oktober/nov 2020 har jag köpt ytterligare några fönster och en fantastisk skjutdörr till balkongen. Supernöjd med både leverans och pris men framförallt all hjälp med mått osv. Under beställningsarbetet. Det blir en del frågor för en hemmapulare.

 • Carin skriver:

  Hittade företaget genom sökning på internet. Från första kontakt har Mia varit fantastiskt hjälpsam och kunnig då hon kommit med instick som landat bättre för oss för helheten. Tydlig och informativ och även informerat under hela processen. Leveransen fungerade jättebra. Kan varmt rekommendera dem!/Carin

 • Jonas skriver:

  Jättenöjd med PI Måleri under hela processen – från första kontakt, offert och till leverans av fina pardörrar till vårt uterum! Blev kanonbra!

 • Lena skriver:

  Tack Mia
  Jag har fått nu min dubbeldörr jag alltid önskat mig ut till vår nybyggda veranda på vårt torp.
  Passar in jättebra trots att den är nygjord.
  Känns gedigen och välgjord. Transporten gick bra och alltid snabba svar från Mia när jag hade frågor.
  /Lena

 • Eva Svenningsson skriver:

  Hej Mia nu är dörrarna på plats med smyg och foder. Fattas bara lite trall utanför dubbeldörrarna.
  Vi är jättenöjda.
  Mvh/ Eva Sveningsson

 • Elin Jansson skriver:

  Vi beställde en stor paraltandörr och fasta sidoljus med spröjs och vi är supernöjda, det blev så fint och kvalitén känns gedigen. Att Mia har varit en pärla genom hela processen och svarat på alla möjliga frågor gjorde hela köpet till ett väldigt trevligt sådant!

  Tusen tack, bild kommer när allt är klart

 • Emma Johansson skriver:

  Snabba svar, bra kontakt och väldigt hjälpsam!
  Tack Mia för hjälpen med min nya fantastiskt vackra dörr! Blev bättre än jag kunnat föreställt mig! Hade inte gått utan din vägledning, tack!
  // Emma

 • Karin Melin skriver:

  Tack Mia!
  Vi hade aldrig fått ett så fint uterum om du inte väglett oss, kommit med nya förslag och låtit oss komma hem till dig för att se hur det kunde komma att se ut i verkligheten. Att ditt förslag innebar ett lägre pris för oss är ju bara en fantastisk bonus. Allt kom som det skulle, väl förpackat, kort sagt superbt!

 • Anders Brüggemann skriver:

  Superbra service rakt igenom, snabba svar med raka besked, inga strul alls!
  Sjukt nöja med våra nya vikdörrar, tack!

 • Kristina Söderberg skriver:

  Det kom ett mail från Kristina med bilder – syns på Facebook!

  Hej Mia,
  Det har tagit lite tid innan vi kom igång med bygget av farstukvisten, men nu är den klar utvändigt. Det blev så fint med fönster och dörr, jag är så glad att jag vågade beställa dem i den gula färgen. Hela farstun blev som ett litet smycke på huset.
  Byggfirman som gjort det såhär fint heter MR Bygg AB.
  Stort tack för hjälpen, allt från ritning fram till leverans av fönster och dörr, det har verkligen svarat upp mot mina förväntningar i kvalité och utseende.
  Skickar med lite bilder på huset som jag lovade att skicka till dig
  Hälsningar Kristina Söderberg

 • Kerstin o Hans Arvidsson skriver:

  Hej Mia, vi är väldigt nöjda med fönstren från Viking. Fint utförande, går bra att öppna och vända. Glaset goda isolerande förmåga gör att man inte upplever något drag alls- när man känner på rutan är den inte alls kall utan ljummen. Det har blivit tystare inne – fönstren stoppar ljud utifrån mycket bra. Monteringen gick utan problem – fönsten som monterades karm mot karm gick lätt att passa in. Viking gör fina fönster. – Ett varmt tack till dig Mia. Vi uppskattar ditt kunnande, dina goda råd och att leveransen fungerade enligt uppgjord plan. Vi vill varmt rekommendera Pi Måleri o Kakel. Tack än en gång! Med vänlig hälsning, Kerstin o Hans Arvidsson

 • Janne o Mia skriver:

  Detta kom via mail – bilder syns på Facebooksidan!
  Hej Mia!
  Några bilder på skjutpartiet.Utgång från köket till uterum.
  Vi är jättenöjda med allt från kontakt, leverans och partiet som klart motsvarar våran förhoppning.
  Mvh
  Janne & Mia

 • Roger Spångberg skriver:

  Hej Mia.
  Fantastisk service, du skötte ärendet även fast du var på semester,
  Jag återkommer till dig när jag ska ha flera Viking fönster
  MVH Roger Spångberg
  Ryds Glas Stockholm AB

 • pi-maleri skriver:

  Via mail från Urban R – bild finns på vår Facebooksida

  Hej Mia,
  Vi är enormt nöjda med dörren som nu sitter på vårt gårdshus, som är regionens största bagarstugan och boende i ett, från 1907.
  Vår stora gård är från 1854. Det matchar mycket väl och märk väl den stenbro av ”St Eriks” rustik sten, och den slipsten som tillhörde byggnaden och hittades under golven vid renoveringen.

  Ha en fin höst ! Urban Rönnbäck

  Vi hör av oss och rekommenderar redan Er mot andra kunder.

 • Eva Nilsson skriver:

  Väldigt nöjda med dörrarna som levererats. Fina produkter som är av väldigt bra kvalitet enligt snickaren som satte in dom.
  Bra, snabb och hjälpsam säljare. Mycket nöjd.
  /Eva och Göran i Huskvarna

 • Frida Johansson skriver:

  Från Frida Johansson via Facebook
  Vi kan verkligen rekommendera pi måleri. Det har varit toppenservice, snabb leverans och jättefina fönster och dörrar.

 • Finn Wikander skriver:

  Supernöjd med vår nya altandörr som måttbeställdes efter konstens alla regler. Jättebra service från Mia, som vi jobbade med, och prisvärt! Behöver jag en ny altandörr så vet jag vart jag vänder mig!

 • Helena Andersson skriver:

  Inlägg på vår facebooksida

  Vi och våra vänner njuter av vår vackra altandörr. Leverans och utförande var av högsta kvalité. Beställningsprocessen var otroligt professionell.
  Tack Mia!

 • Emy skriver:

  Hej Mia!

  Bifogar ett par bilder på vår nya fina ytterdörr. Vår veranda är inte klar än så därför har jag bara fotat dörren på nära håll.

  Vi är jättenöjda med dörren, den är fin och isolerar bra! Vi har också fått positiva kommentarer om dörren från vänner, grannar och andra som vi har varit i kontakt med.

  Tack för den här affären! Vi funderar på att byta ut vissa fönster också och då frågar vi gärna efter en offert från dig!

  Mvh

  Emy

 • Rickard o Anette skriver:

  Hej Mia!
  Här kommer lite bilder som lovat, vi är supernöjda med allt och servicen från beställning till leverans har varit toppen.
  Önskar er en skön sommar och välkomna på besök här o Bönan om ni har vägarna förbi.

  Rickard o Anette

 • Inlägg på Facebook skriver:

  Har köpt drömdörrarna från Pimaleri! Beställning o leverans snabbt o smidigt! Kan varmt rekommendera firman för dig som vill ha gediget hantverk till rimligt pris?/Eva Boije

 • Pia Lindström via Facebook skriver:

  När det kom till fönster och fönsterpartier föll valet på PI Måleri & Kakel, på grund av att en kompis hade satt in deras fönsterpartier och vi tyckte om det gedigna utförandet och utseendet. Nu efter många mail och samtal med en alltid lika tillmötesgående Mia – har vi fått våra varor och är än så länge helnöjda. Fantastisk service 1000 tack

 • Konrad Ziobro skriver:

  Purchased some double-door. Fantastic personal service when ordering and overall during the process. Doors look really well done and nice! Thanks a lot Mia!

 • Team Hagberg skriver:

  Hej Mia!
  Vi har nu fått hem fönsterpartiet och har även satt in det, ska jag säga som det är så e vi riktigt nöjda!! Tänkte att en så stor dörr kommer väl kanske gå lite tungt att dra i sidled men den går ju jättelätt!! Hade min bror och min pappa till hjälp att sätta in det, båda är snickare och driver egna firmor så de har sett en hel del olika varianter och kvaliteer. Men jag kan säga att de var imponerade, så troligtvis kommer de se till att du kommer får mer att göra…. Men antar att du inte har något emot det….
  Tack för en god affär!
  Hälsningar Team Hagberg

 • Johan o Teresia Flyckt skriver:

  Hej. Vi vill bara skriva att vi är lika nöjda med fönstren från er som tidigare år. Transportskadan på ett fönster är oxå åtgärdat med bravur!.. Här kommer några bilder på färdiga resultatet…mvh Johan & Teresia Flyckt??

 • Gert Hedman skriver:

  Mycket trevligt bemötande! Det känns som man känt varandra sedan tidigare. Bra priser, rejäla förklaringar för sådana som kanske inte är experter på området. Leverans i tid. Bra kvalitet på produkterna.

 • Anna-Carin Bachtiar skriver:

  Hej Mia
  Vill tacka för din hjälp,kunskap och suveräna service då vi beställde fönster och altandörrar av dig.
  Vi är supernöjda med allt, kvalite,snabb leverans,allt rätt och exakt i tid som lovat. Kommer starkt rekommendera vänner mfl att ta kontakt med dig om de ska köpa fönster och dörrar.
  Skickar lite bilder i sep mail.
  Kör vidare med dessa produkter !!
  MVH / Anna-Carin

 • Katrin skriver:

  Superbra service och snabb leverans. Fönstren såg ut precis som jag ville att de skulle göra och matchar de andra fånstren i mitt gamla hus. Har redan rekommenderat er till flera av mina vänner som är i byggsvängen och det kommer jag fortsätta att göra. Tack!

 • Karin Sandberg skriver:

  God morgon Mia! Nu är äntligen allt klart inne.Vi vill bara tacka Dig,för otrolig service och väldigt bra kvalité på skjutdörr.Vi är super nöjda Tusen tack./Erik och Karin

 • Rolf Jansson skriver:

  Såg ett dörr-o. fönsterparti på en bild som var intressant för mig. Det var över 1.5 år sedan. Fick förra året bygglov för en byggnad som skall användas som bl.a. galleri.
  Mia på PIMåleri fixade ritningar på dörr o. fönster. Leveranserna har fungerat utmärk och vi är helnöjda med resultatet. Välkommen till Trosa och titta.

 • Jimmy skriver:

  Beställde ny ytterdörr med 2 sidoljus och ett par dubbla altandörrar. Helt i egen design. Mias service genom hela beställningen var guld värd, hon justerade ritningarna flera gånger utifrån mina önskemål. Dörrarna levererades snabbt på pall hem till bygget. Jag är så sjukt nöjd, kvalitén är absolut perfekt. Snickarna som monterade var också imponerade. Jag har verkligen bara gott att säga och kommer rekommendera er till fler. TACK!!

 • Rickard skriver:

  Vår nya altandörr var verkligen fin och utmärkt kvalitet. Mias bemötande gjorde det lustfyllt att handla av henne.

 • Jennie skriver:

  Vi beställde en super snygg dörr, leveransen var snabb och servicen toppen!

 • Jonas i Bromma skriver:

  Stort tack för all hjälp med altandörren som vi beställde! Verkligen fin service från början till slut och dörren blev precis så bra som vi hade tänkt oss. Vi återkommer garanterat framöver om vi ska handla mer fönster eller dörrar :)

 • Anna-Carin i Kalmar skriver:

  Vi är mycket nöjda med den måttbeställda balkongdörr vi beställt från PI Måleri. Bra service, en gedigen måttbeställd trädörr som dessutom levereras helt enligt överenskommelse. Vi är mycket nöjda och vill rikta ett speciellt tack till Mia för snabba och genomtänkta svar liksom god information hela vägen.

 • Linda i Täby skriver:

  Tack för er fantastiska service trots alla specifika önskemål. Vi är jättenöjda med ert bemötande och hoppas nu på en snabb och smidig leverans :-)

 • Johan Järte skriver:

  Hej Mia! Vi köpte helglasad altandörr och badrumsfönster från er – hela kedjan fungerade perfekt, allt från beställning och leverans till kvalitet! Kommer absolut att beställa från er igen! Hålsningar Camilla o Johan

 • Patrik på Torö skriver:

  Hej Mia. Tack för den snabba leveransen och kvaliteten på fönster och dörrar.
  Hela projektet blev en succé där era produkter är en viktig del i helhetsiontrycket

 • Eskil Franck skriver:

  Vi är mycket nöjda med produkten (en fin dubbeldörr) och det personliga bemötandet!
  Dörren blev pricken över i:et på den nya farstubron. Ett särskilt tack till Mia som skött kontakterna så bra!

 • Helena o Stefan i Eskilstuna skriver:

  Hej Mia, jag är supernöjd med din hjälp, att du hjälpte oss att rita upp dörren, så som jag hade tänkt mig, och fast vi ändrade oss lite, så hjälpte du oss snabbt och glatt. Det tog en dag att få in men då byggdes även en liten trapp ut till verandan.
  tack Mia, du är bäst.

 • Katarina skriver:

  Bra bemötande och kommunikation kring olika fönsterlösningar till en stor glasveranda. Special anpassningar och flexibilitet i valen av mått och utförande är något som få kan erbjuda.
  Snabb leverans och bra prestanda på fönstren. Har redan rekommenderat andra att kontakta Er för sina behov.
  Mvh Katarina

 • Anders Larsson skriver:

  Jag vill bara säga att jag är super nöjd med er service och vad som kom, fönstren ser jättebra ut. Det första man ser är emballeringen som är så välgjord
  när man öppnar så ligger det till och med olja och bättrings färg.
  Talar varmt om er hoppas det kan generera några nya kunder.
  Tack från en supernöjd kund

 • Isabelle & Peter, Åkersberga skriver:

  Vi har byggt våran villa från grunden. När det var dags för altandörr fick vi tips från en granne som köpt fönster och dörrar frön Vikings fönster/PI Måleri. Altandörren som är en dubbeldörr med spröjs är superfin. Vi är mycket nöjda och ångrar mest att vi inte hittat er tidigare och kunnat beställa alla fönster och dörrar till huset,från er!
  När vi nu under jul och nyår haft gäster har alla kommenterat den vackra dörren!
  Vi är mycket nöjda med den service och personliga hjälp vi fått i processen. Allt detta till ett bra pris.
  Rekommenderar er med glädje till andra.

 • Janne & Mette, Simrishamn skriver:

  Vi renoverar ett Skånskt hus från 1860-talet. I huset har funnits snickeri och byggfirma fram till 2002. Bland annat är fönstren i huset tillverkade i huset på 1960-talet.
  Fönstren är nu renoverade och vi har hittat det perfekta komplementet vad gäller nya ytterdörrar och fönsterdörrar i Vikingfönstren.
  Bra kvalitet & service, trevligt bemötande, punktlig leverans och bra priser är en helhet som är svårslagen.

 • Kerstin Boström skriver:

  Vårt hus var i stort behov av nya fönster på övervåningen, och vi hittade perfeka Vikingfönster hos PIMåleri. Snygga, funtionella och bra pris! Mia är alltid så hjälpsam, svarar snabbt och kommer med jättebra idéer och vi kan verkligen rekommendera PI Måleri till alla. //Kerstin

 • Lars Holmgren skriver:

  Efter mycket letande på internet, hittade jag till slut en pardörr som uppfyllde alla mina önskemål. Var begränsad till max höjd 1700mm och Viking Windows kunde leverera detta specialmått.
  Det tog bara tre veckor från order innan jag fick min dörr, och den motsvarade förväntningarna till fullo.
  Mycket bra respons från PI måleri som jag kan rekomendera till alla.
  //Lars

 • Emma Bengtsson skriver:

  Beställde en gammeldags förstukvistdörr, och blev så nöjd att jag nu även beställt en balkongdörr. Snabb, trevlig, personlig service, fick bra information och hjälp att välja. Kan verkligen rekommendera PI Måleri! //Emma

 • Anders Ekholm skriver:

  Jag sökte efter en ny verandadörr, som skulle passa in med stilen i vårt sekelskifteshus. Efter mycket letande, hittade jag Vikings dörrar, och valet föll på en av deras modeller. Allt fungerade perfekt, från måttbeställning, till leverans, och den nya dörren ser mycket bra ut. Jag kan rekommendera Pi måleri, och Vikings dörrar.

 • Oscar Randau skriver:

  Bygger en bastu/relax nere vid sjön och kollade runt efter helglasade altandörrar 20*20 kom av en slump i kontakt med pi måleri, det visade sej att det skilde runt 12,000 sek mot sp och elit. Jag jobbar dagligen med både sp och elit fönster och kan säga att kvalliten är helt klart jämförbar men priset talar helt klart för Viking. kommer att rekommendera detta till mina kunder.

 • Mikael Palme skriver:

  Vi behövde två dubbla altandörrar till vårt lanthus som ligger i en känslig miljö i vad som är kvar av en oskiftad by i Sörmland. Mia Ivarsson på Pi Måleri var en lyhörd diskussionspartner och svarade snabbt och utförligt på olika frågor vi behövde reda ut, bland annat om olika lösningar för spröjsen, vilket slags glas som var lämpligt och hur dörrlåsen kunde utformas. Leveransen var punktlig och kvaliteten på dörrarna utmärkt. När dörrarna nu kommit på plats, är vi tacksamma för ett resultat som är över förväntan. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera både Pi Måleri och Viking Windows.

 • Malin Nicklason skriver:

  Vi ville ha ny balkongdörr och ny entredörr för två år sedan. Mia gav lite råd om hur vi kunde tänka så till slut blev det dubbeldörrar med mycket glas – likadana – både till balkongen och till hallen. Snyggt och enhetligt och vi har inte ångrat oss en sekund!

 • Sven Norling skriver:

  Bra service, snabb leverans. Altandörren var perfekt.Mycket nöjd. Rekommenderas varmt

 • Magnus Värmdö skriver:

  Var i kontakt med olika leverantörer när jag skulle köpa ett större skjutdörrsparti som skulle bli en del av ytterväggen. Mia lämnade ett mycket bra pris och visade snabbt att hon hanterade det professionellt (till skillnad mot många andra) samtidigt besvarade hon frågor med seriositet som fanns på vägen och släppte inte taget som många gör så fort en order är lagd utan fortsatte att jobba med kundservice hela vägen i mål till allt var monterat. Rekommenderar gärna.

 • Sune Lindgren Bromma skriver:

  Vi byggde ut altanen och ville ha en direktutgång från huset. Såg era dörrar på nätet och fastnade för en dubbeldörr med spröjsar. Beställningen gick lätt och smidigt via telefon. Eftersom det var mitt i sommaren/semestertid fick vi vänta några veckor. Sen kom den! Fint förpackad, inga skador. Monteringen gick fint sedan tidigare fönster tagits bort och öppningen i den murade väggen vidgats. Tack Mia för ditt vänliga bemötande och proffsiga handläggning in kl specialfärg på karmen.

 • Lasse och Hanna skriver:

  Vi köpte ett skjutdörrsparti och ett stort trekantigt fönsterparti i två delar som tillverkades efter våra önskemål. Mia hade ett väldigt bra bemötande och stort tålamod när det gällde att förmedla kontakten med fönstertillverkaren, då det trekantiga fönstret var tvunget att delas upp i två delar. Vi är väldigt nöjda med kvaliteten och priserna. Tack för allt!

 • Fam Gullberg skriver:

  Många tack för den fantastiska servicen och det stora tålamodet tills allt blev rätt och precis som vi ville ha det med vår altandörr.
  Den blev över förväntan.
  Mycket bra kvalitet och snabb leverans.
  Kunde inte ha blivit bättre!
  Åtekommer vid bygget av orangeriet:-)
  Trevlig sommar.

 • Therese skriver:

  Vi bygger hus och jag skulle beställa 19 fönster, 3 fönsterdörrar och en ytterdörr. Det var många saker at tänka på och jag hade många frågor. Mia var ett stort stöd, svarade på alla mina frågor och kom själv med förslag på förbättringar.
  Nu har fönstren och dörrarna kommit och de blev precis som jag ville ha dem.
  Stort tack Mia!

 • Olof Wassvik skriver:

  Tack Mia för alla goda råd och professionell rådgivning. Leveransen har kommit och allt ser bra ut. Mycket gediget och snyggt. Jag återkommer med kommentarer när allt är installerat.

 • Eva Centergren skriver:

  En fantastisk service från början till slut. Fönster och dörrar från Viking är toppenfina. De kom mycket väl emballerade, där till och med emballeringsvirket var av toppenkvalite. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera Mia och Vikingfönster!

 • Sebastian Dyrkell skriver:

  Mycket imponerad över hur Mia hanterade vår fönsterförfrågan och ett antal ändringar på denna. Sedan levererades fönstren och de ser verkligen välbyggda ut (en pedant som skriver). Nu är hälften insatta och vi har fått många positiva kommentarer (bl.a. från en möbelsnickare) och är själva mycket nöjda.
  Snart väntar tillbyggnader (glasveranda och utbygge) med mycket fönsteryta och det blir garanterat även Viking-fönster i dessa.
  Rekommenderar Mia och Viking fönster starkt!

 • Tomas Gustafsson skriver:

  Smidig och effektiv kontakt och en mycket bra affär. Skjutdörrarna från Viking ser väldigt fina ut och håller en hög detaljfinish.

 • Maria Johnsson skriver:

  Har via Mia på PI Måleri beställt fönster och altandörrar från Viking Windows till vår nybyggnation av fritidshus. Mia har hjälpt oss på bästa sätt och vi är mycket nöjda med både kvalitet och service.

 • Johan o Teresia Flyckt skriver:

  an varmt rekomendera PI måleri och viking fönster. Mia har varit tilgänglig även vid semstertider. Fått god hjälp och rådgivning. Snabb leverans och varorna bra paketerade vid ankomst. Vi är mkt nöjda med våra fönster och dörrar. Tack!!
  tisdag, september 13 2011

 • Anders skriver:

  Kan varmt rekomendera PI Måleri och Viking fönster. Mia tillgänglig trots semestertider, och snabb och exakt leverans av fönster. Även fina fönster.

 • Björn Roman skriver:

  Har satt in 12 st viking-fönster och en F-dörr i vår nyrenoverade gamla parstuga.Monteringen var enkel pga presisionen i de stabila karmarna och bågarna. Virket verkar bättre än många övriga fabrikat. Alla rätt i order och leverans. Klockren service. Tack o bock.

 • Jens & Ulrika skriver:

  Vi beställde två par dubbla altandörrar, ett sidoljus-fönster samt ett runt fönster i Maj. Beställningen gjorde vi efter att ha tittat på hemsidans bilder och fått bra vägledning över telefon av Mia.
  Mindre än en månad efter beställningen levererades samtliga delar. Allt var precis enligt ritning och passade perfekt.
  Vi har fått mängder av kommentarer om hur lyxiga fönster och dörrar vi fått – och vi håller med. Viking gör verkligen gedigna och vackra fönster.
  PI Måleri har vår rekommendationer avseende allt: pris, kvalitet, leverans och personlig service. Toppbetyg !!

 • Pelle & Cissi skriver:

  Vi har beställt en dubbeldörr till altanen och är jättenöjda. Servicen har varit perfekt, allt från offerten till snabb leverans. Vi rekommenderar varmt Pi Måleri samt Viking fönster.
  Tack:-)

 • Anders Larsson skriver:

  Jag vill bara s3ga att jag 3r super nöjd med er service och vad som kom, fönstren ser jättebra ut. Det första man ser är emballeringen som är så välgjord
  när man öppnar så ligger det till och med låsolja och bättrings färg.
  Talar varmt om er hoppas det kan generera några nya kunder.

  Tack från en supernöjd kund

 • Fredrik & Johanna skriver:

  Vi har till två olika hus beställt fönster från PI Måleri. Båda gångerna har det funkat perfekt!
  Det jag är mest imponerad över är att de trots stor prisskillnad kan jämföras i kvalité med betydligt dyrare alternativ, tex Elitfönster.
  Vi är jättenöjda! :)

 • Gustav skriver:

  Pris ungefär i paritet med de andra offerterna, men betydligt snabbare leverans och billigare frakt. Snabb, personlig service. Förutom att vi först fick en altandörr istället för våra små fönster har jag inget att klaga på ;) …och det var dessutom budfirmans fel.

 • Niklas skriver:

  Väldigt nöjda med våra fönster/dörrar, dessa kombinerar dagens krav på U-värde och stilen från 20 talet på ett bra sätt till rimliga priser. Vi var lite oroliga för vilken service vi skulle få i efterhand om något gått snett, men Mia och Viking har verkligen mött upp våra förväntningar på efterservice! Mia är proffsig, har god smak samt har koll på allt. Jobbar proaktivt och engagerat med sin kunder, rekomederas varmt! Vi har tipsat fler kompisar om dig. Hoppas du för fler affärer på det viset, det är du värd.

 • Åsa Nacka skriver:

  Vi beställde ett fönster till vardagsrummet och en dubbeldörr till altanen, och är mycket nöjda! Bra hjälp av Mia innan beställning, och snabb leverans, ca 3 veckor. Jag behövde ändra en sak efter att beställningen gått iväg, och det fixade Mia utan problem. Vi är mycket nöjda med fönstret och dörren och det trevliga och kunniga bemötande vi fått och kan varmt rekommendera att köpa måttbeställda Vikingfönster och dörrar från Pi Måleri & Kakel.

 • Tove Berge skriver:

  Hej!
  Borde lämna en bild på våra altandörrar, de är sjukt snygga.
  Världens trevligaste bemötande när vi beställde dörrarna och jätte kort leveranstid och kanonfina priser!
  Alla grannar har frågat om er och er hemsida!
  Hälsning Tove
  Har bett min far att beställa från er, ni är bäst!

 • Helena Westerman skriver:

  Rekommenderar varmt Pi måleri & kakel!! Trevligt och personligt bemötande och man får mycket hjälp med att få till både mått och modell av fönster och dörrar. Har tidigare beställt en dubbel glasad altandörr med spröjs som håller mycket hög kvalitet, ja den är väldigt gediget byggd. Strålande kunna köpa måttbeställda produkter till ett så förmånligt pris och som håller så hög kvalité. Snabba leveranser som sker i tid,ordning och reda med fakturor och offerter. Nu väntar jag nästa leverans, ytterdörr och fönster. Återkommer med bilder.
  Hälsningar
  Helena

 • Frank johansen skriver:

  Jag har nu fått min leverans av fönster efter ett fanstasiskt förarbete av Mia. Huset kommer att bli suveränt i sin miljö och utan fönster designen hade mycket saknats. Projektet jag håller på med är utöver det vanliga och jag återkommer med bilder i närtid (tre fönster på plats idag och reserande 29 de närmaste dagarna. MVH Frank

 • Micael / Torslanda skriver:

  Jag har som byggare monterat två dörrar i ett 20-tals hus där kunden själv har beställt dörrar av Pi måleri och kakel,, dörrarna var väldigt gedigt byggda och andades kvalite`, kan verkligen rekomedera dessa!

 • Niklas Mattsson skriver:

  Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fick när vi skulle beställa och kvaliten på fönstren.

  Fönstern levererades i tid.

 • Anders Lind skriver:

  Jag kan bara instämma med övriga kunder. Snabba, klara och tydliga svar på alla frågor, ordning och reda på offert- och beställningshandlingar, leverans helt enligt överenskommelse, inget strul. Med andra ord, mycket hög kvalité på den delen av affären. Beträffande produkterna, i mitt fall en altandörr och två fönster till en sommarstuga byggd mer eller mindre på gehör runt 1930, är omdömet detsamma. Jämfört med tidigare insatta fönster från ledande inhemska fönstertillverkare tycker jag att Vikingfönstren spelar i en annan och högre division. Konstruktion, detaljutformning och gedigenhet ger ett kraftfullt intryck. Alla monteringsdetaljer fanns med, t o m låsolja till låset. Och, sist men inte minst, de är måttanpassade till mitt gamla hus, vilket underlättade monteringen avsevärt – bara att sätta in, skruva fast och trolla lite med lister och foder (eftersom huset var lite snett och de gamla karmarna lite tjockare).

 • Hans Dyrkell skriver:

  Som tidigare entreprenadchef och företagsledare inom bl.a. byggbranschen vill jag uttrycka min stora tillfredsställelse med leverans av nio speciella Vikingfönster till entréombyggnaden av vår 200-åriga huvudbyggnad. Leveransen och kontakterna med PI Måleri & Kakel AB har varit perfekt i alla avseenden. Vill dock främst framhålla tre faktorer: Omtänksam och verkligt kundtillvänd kontakt, minst lika hög kvalitet som de främsta svenska produktfabrikaten samt en professionell förpackning som resulterat i leverans av fönster utan minsta skada.
  Hans Dyrkell, civilingenjör

 • Kerstin o Hans Arvidsson skriver:

  KOMMENTAR:Mycket proffsigt bemötande, lätt att diskutera ändringar och önskemål med PI måleri. Vid nybygge beställde vi dörrar och fönster till två hus. Fina fönster som fungerar bra. Leverans i rätt tid. Rekommenderas varmt.

 • Thomas Kiel skriver:

  Beställt och fått en vacker dörr till min altan. Fick dörren inom utsatt tid och den verkar vara av bra kvalité. Känns som en riktig kvalitetsprodukt med välgjorda detaljer. Stabil.

 • Lena Mård och Anders Frödin skriver:

  Fantastiskt att man kan beställa specialmått på precis alla fönster.Precis som man vill ha dem. I vårt hus finns det inte mycket som är standardmått. Då var det helt suveränt att kunna beställa fönster i de mått vi ville ha. Vi har Vikinfönster. Både öppningsbara och slutna. Snickaren som var här och satte i alla fönster, sa att det var absolut den bästa kvaliteten han sett på trä. Kändes bra!
  För alla som själva vill bestämma storlek på fönster och altandörrar, är Vikingfönster det perfekta valet. Det är bara att mäta och sen beställa. Vi är mycket nöjda kunder och rekommenderar alla att ta kontakt med er, Mia och Peter. /Lena och Aders

 • Helena Othelius skriver:

  Vi är så nöjda med både bemötande och kvalitet på vår nya altandörr på landet. Vi kan verkligen rekommendera er som leverantörer av kundanpassade lösningar! // MVH familjen Othelius

 • Jan Eierholen skriver:

  Tack Mia och Peter.
  Köpt fönster och fönsterdörrar till hela vårt hus. Flera partier måttanpassade. Bra pris, kvalite och framför allt servicetänk. Typ egna förslag och lösningar. Bra där. Rekommenderar er gärna.
  /Janne, Vallentuna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *