Badrumsrenovering

Vi utför badrumsrenoveringar och tar hand om ditt projekt ‘från ax till limpa’ på ett professionellt och föreskriftsenligt sätt – det enda ni behöver göra är att välja kakel och vitvaror!

Då Peter både snickrar, målar och kaklar behöver vi aldrig vänta in olika yrkesgrupper utan jobbet flyter på vilket sparar tid!

Vi  är certifierade av BKR (Byggkeramikrådet) sedan 2003 och med hjälp av behörig elektriker och  certifierad rörmokare utför vi din ombyggnation enligt gällande byggföreskrifter. Vi har naturligtvis alla nödvändiga försäkringar och drar ROT-avdrag på jobbet!

 

Ett badrum och en gästtoalett byggdes om till ett stort badrum med inbyggt badkar och upphöjd dusch med en vägg i betongglas i gamla dörröppningen. Vägghängd wc med platsbyggt skåp i ekfanér ovanför wc-stolen och ett annat under badkaret. Med handfatskranen inbyggd i väggen får man en fast hylla under spegeln och vi gjorde en inbyggd hylla i väggen ovanför badkaret. ...Endast fantasin sätter begränsningar...

Våra samarbetspartners

logoronqvist
logoFille

Offertförfrågan

Mia - kök, fönster, adm: 070-495 84 44

Peter - måleri & kakel: 070-792 38 19

E-post: info@pimaleri.se
Läs mer

Våra produkter & tjänster

Inspirationsbilder

Vi har flera olika fönstertyper med olika öppningssätt och utseende

Utåtgående fönster

Våra fönster tillverkas i massiv furu med en slät profil ute och allmogeprofil eller rak profil inne. Ett modernt fönster med gammaldags utseende och bra energivärde som kan fås med en 25 mm lös spröjs – eller 25 mm fast, profilerad spröjs inne/slät ute och distanslist mellan glasen. Det öppnas utåt – sidohängt eller vridbart – med fingerkrokar eller spanjolett. Altandörrarna i denna serie kan fås med gammaldags profilerad panel ute/inne. 2-glas Viking 12 U-1,2, 3-glas SW17 med dubbla energiglas U-0,75.

Läs mer

Inåtgående – Dreh Kip DK13 – 2 eller 3-glas

Ett inåtgående sk ‘tilt&turn’ fönster som kan öppnas sidohängt inåt och även ‘vippas’ inåt med möjlighet till säker vädring.
Dessa fönster har en väldigt modern slät, rak profil både ute och inne.
DK13 i trä eller trä/alu
2-glas U-1,29
3-glas U-0,94
DK88 i trä/alu
3-glas U-0,74 mm

Läs mer

Fönster för Passivhus

För Passivhus rekommenderas våra DK88 U-0,78 inåtgående i trä/alu eller SW14 U-,68 utåtgående – båda i trä med aluminiumklädd utsida, extra tjock 3-glas energiglaskassett (50 mm istället för 40 mm) med dubbla energiglas, tjockare karm och båge och extra isoleringslister. SW14 är certifierade av Passive House Institute i Tyskland.

Läs mer

Brandsäkra fönster & engelska glidfönster

Kontakta oss för mer info om Brandsäkra fönster eller Engelska glidfönster – där bågarna kan skjutas uppåt i karmen, 2-glas U-1,4.

Kontakta oss

Inspirationsbilder

Kreditvärdighet Guld hos Upplysningscentralen betyder att vi är ett säkert företag att göra affärer med!